Home » 2015 » March » 24 » Bryllup
10:27 AM
Bryllup

Skotland altid synes  in  gøre tingene på sin egen måde og stil  -  og en skotsk bryllup er ingen undtagelse fra reglen.  we  det 21. århundrede, den skotske bryllup er en indviklet blanding af gamle highland tradition blandet med moderne, strømlinet ritualer. Nutidige skotsk bryllup traditioner har deres oprindelse så langt tilbage som det 13. århundrede. Dengang den middelalderlige Celtic kirke ville proklamere de »Lysning til ægteskab«  my partner and i  tre på hinanden følgende søndage. Denne praksis med  with  annoncere en kommende ægteskab varede  we  600 år  --  indtil  my partner and i  de sidste år af det 20. århundrede blev det  public   on  »give meddelelse hensigtserklæring 'for et folkeregister flere uger før den planlagte begivenhed Bryllup.
Det var normal praksis  i  gamle dage  regarding  en hel landsby  pertaining to   from  blive involveret  when i  forberedelserne til "store dag". Folk ville linje gaderne til kirken  with regard to   with  heppe på det lykkelige par, før de tog deres løfter.  my spouse and i  præ-reformationen, er der tegn på,  with   to  skotske bryllupsfaciliteter ofte ville finde sted. Et, hvor præsten ville løse partiet  when i  skotsk dialekt og føre en ceremoni uden  pertaining to  kirken. Mens den mere formelle latin masse og vielsesceremoni ceremoni vil finde sted indenfor.
Udvekslingen af ringene har altid været et af hovedtrækkene  my spouse and i  skotske bryllup ceremonier fra oldtiden. En ring har ingen begyndelse og ingen ende, og som sådan symboliserer kærlighed  we  et ægteskab. Kysse af bruden  we  forlængelse af denne udveksling af ringe, og ofte fører til en cheer fra kroppen af kirk.Following om den formelle kirke ceremoni, en piper eller en gruppe af pipers vil ofte føre hele gruppen af gæster ned gader, ofte til en slægtnings hus,  pertaining to  en non-stop nat af fest, fest og nydelse. Lokale musikere under ledelse af pipers ville få dansen startede og tradition siger,  at  den første dans, normalt en rulle, ville indebære nygifte par.  we  forlængelse af deres indsats, vil resten af gæsterne derefter danse hele vejen ind  my spouse and i  SMA "timer.  i  den forbindelse har lidt ændret sig  in excess of  800 år  -  måske bortset fra dress  code  og typen af øl på tryk Bryllup.
Når brylluppet festlighederne var overstået, ville ægteparret derefter forlade  on  tilbringe natten  when i  deres nye hjem. Den gamle tradition med  on  bære bruden  in excess of  dørtrinnet var knyttet til den overtro,  from  onde ånder bebor tærskelværdierne  we  dørene. Derfor bruden løftes  a lot more than  tærskelværdierne  :  og ind  we  brylluppet seng.  my spouse and i  middelalderen, ville en præst ofte velsigne huset og velsigne brylluppet seng på dette tidspunkt. Så  pertaining to  første gang, som mand og kone, de nygifte ville have nogle kvalitet tid på egen hånd. 
Andre bryllup ritualer såsom Highland skik af 'creeling Brudgommen «, involverede den nette bærer en stor creel eller kurv fyldt med sten fra den ene ende af en landsby til den anden. Han fortsatte med denne vanskelige opgave, indtil sådanne gange som sin brud  in  være ville komme ud af sit hus og kysse ham. Kun hvis hun gjorde, ville hans venner tillade ham  in  flygte fra "creeling" ellers måtte han fortsætte, indtil han havde afsluttet kredsløbet af byen.
                                                                  

Views: 24877 | Added by: chamlijack | Tags: Bryllup | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar